Helg!!

Ja, planen som jag hade för hlgen sprack som sagt va men det har jag löst fin fint tycker ja =)
I torsdags for jag till min extramamma och bodde hos henne och hennes familj till fredag.
Sen på fredag så åkte jag inte till stan till Henrik och Nutta där satt ja och segade i deras nya soffa tills det var dags att börja ställa mig iordning inför dansen!! Shake och Expanders som spelade..

Men tro de eller ej, jag fixade mig så ja hade håret kvar och då funderade ja på om ja skulle käka middag eller om ja skulle fixa håret först.. Men ja fixade iaf håret och när ja hade lite mindre än halva huve kvar så skickade min syster sms om att ja skulle komma ut för vi skulle åka.. Då va kl 20.17 och dansen började 21.00.. Men ja sa att ja skulle fixa håret så skulle ja komma sen.. Efter ytterligare en stund så hör dom av sig igen och tjatar om att ja ska synda mig..
Så ja fick skynda mig så gott ja kunde me håret och sen va de bara att dra åt sig dansskorna och åka.. Så de blev aldrig någon middag innan dansen som jag hade trott..
Men trotts att ja fick lite damp då så va det en underbart rolig kväll.. Och jag ångrar absolut inte att jag åkte..

Så ja kom i sängs vid 03.15 och sen så ringde mormor kl 07.45.. Då va hon påväg för att hämta upp mig(vi skulle åka till Härnösand)..
Vi kom kanske ifrån stan vid 09.00 och sen va vi framme kl 12..

Så imorgon bär de av hem igen.. Hem till Svenstavik och då MÅSTE jag packa.. Det är ju bara en vecka kvar tills vi åker till Indien nu.. Resnerver så de bara sjunger om de.. Men det ska nog gå bra.. Nä, nu ska ja ta och sova lite mer.. Har bara gjort de typ hela dan idag^^

Puss å kraam

Jahaja..

Ja, i tisdags så va ja i stan.. Handlande mönstret till min balklänning! Den kommer bli grymt snygg.. Vill ha den nu!!
Men får väl vänta ett tag tills den är klar..
Efter de så gick ja till Becca eller ja va ju redan me henne men då gick vi hem till henne och fick jättegod middag av hennes söta mamma.. När vi hade ätit så for vi på träningen (efter att ja uträttat några ärenden), och när ja dansade så såg ja hur pappa kom in i lokalen.. Han visste ja skulle dit men han hade med sig en kvinna som ja aldrig sett förr.. Sen så började han peka på mig så hon skulle se vem ja va..
När ja hade dansat klar så gick ja för att dricka lite vatten och då kom dom fram.. Och gissa vem de va han hade med sig.. Jo, hans nya "tjej" eller va ja ska säga.. Utan förvarning dök hon bara upp.. De hade ju vare trevligt om ja åt minstånde hade fått veta att hon skulle med..

Så nu kan man ju säga att ja har 4 päron.. Och ja som hade problem nog att hantera dom 2 ja redan hade.. Men de skiter väl dom i.. Så länge dom är lycliga så!
Det var iaf en ganska kul träning fast chocken ja fick när hon kom..

Idag har ja vare på skolan iaf och vi hade insamling till organisationen som vi åker till Indien med.. Tror vi fick in ganska bra med pengar till dom om ja ska va ärlig.. Vissa saker som vi gjorde va ju en flopp men fiket gick riktigt bra, så de va nog där alla pengar kom in..
Och sen så insåg ja att ja inte hade några rena kläder och att ja inte skulle lyckas tvätta allt innan ja ska åka imorgon.. Så då fick ja låna tvättstugan av Tessan.. Så efter skolan så gic vi ett gäng på Hotellet och käkade, sen tvättade jag och Tessan och kollade på film! Det var en mycket trevlig kväll!

Fast ja fick veta idag att mina planer på att åka till Sundsvall för att hälsa på sprack.. Wilma har fått vattkoppor och eftersom jag har varit sjuk så pass mycket som ja har och har åkt på världens förkylning nu så vill dom inte riskera att ja blir sjuk.. Även fast ja redan har haft vattkoppor så kan man tydligen få bältros av de.. Om man är immun mot vattkoppor alltså..
Men de får bli en tur dit när jag kommit hem från Indien istället =)
Så imorgon ska ja åka till Lit och hälsa på där och sen så blir de dans på fredag.. De kommer bli kul.. Shake och Expanders som spelar tror ja.. Varför dom nu tagit in Expanders vet ja inte.. Men de kommer nog bli bra ändå =)

Så om 1,5 vecka så reser ja till Indien och kommer vara borta i 2,5 vecka.. De kommer bli grymt kul och ja hoppas verkligen att förkylningen har släppt tills dess..

Men nu ska ja sova så kanske den går över snabbare.. För man behöver ju sömn, mat och vatten när man är sjuk!

Puss å kraam

Måndag..

Nu är de måndag igen och de betyder skola.. Segt som fan, men de är ju inte så länge kvar nu.. Snart åker ja till Indien och då är ja borta i 2,5 vecka och sen när ja kommer hem så är de lov direkt.. Så de ska väl gå..

Kolla i min kalender idag och våren är fullspäckad asså.. De är inte många helger som ja inte gör någonting på.. Men de e väl så när de snart e studenten..
Fast ja vet inte om de e så mycke student saker som är planerat men ändå.. De är ju en hel del danser inbokade redan nu som ja MÅSTE på.. Men även dom har väl risk att falla bort om de kommer nått viktigare ivägen..

Nu ska ja iaf sova så ja orkar upp imorgon.. De ska bli grymt kul.. Ja och Haugen ska fotografera till vårat arbete i Estetisk verksamhet imorgon.. Dvs sminka Haugen gammal^^ De ska bli grymt kul och sen så e de in till stan och ta ett nytt visumort då dom inte godkände mitt.. Och efter de blir de lite träning och sen hem och sova för att orka upp och göra reklam för organisationen som vi åker me till Indien..
Men de ska nog gå bra!!
God natt!

Puss å kraam

Onsdag..

Jaha.. Då är de Onsdag idag.. Känner mig trött och seg och håller på att bli mer förkyld.. Fattar inte varför de inte kan ge sig men men..
Va på skolan idag iaf, tog kort inför Indienresan! De ska bli grymt härligt att åka men börjar få lite lätt panik nu.. De e bara 2,5 vecka kvar till vi åker.. Och jag har inte fixat allt inför resan.. Ska ta andra vacinationen nästa vecka och sen så ska ja försöka åka in till stan nu på fredag och handla värdesaksbälte och ev en ryggsäck..

Ja även fast jag är otroligt peppad inför resan så är jag helt slut.. Jag är trött, seg och orkar typ inte me nått.. Hoppas verkligen de bara e förkylningen som gör de..
Men de ska nog bli bra de me..

Nästa helg ska ja iaf åka ner till Sundsvall och hälsa på Elin, Erik och Wilma.. Det ska bli otroligt skönt =)

När nu ska ja sova och hoppas på att ja mår bättre imorgon!

Puss å kraam

Fans jävla helvete..

.. va ja är le nu.. Mormor ringde mig igår så jag satt och pratade med henne och sen så ringde mamma under tiden ja pratade me mormor så ja kopplade bort mamma, och så ringer hon igen och ja kopplar bort henne.. Sen skriver pappa till mig på MSN att han hade nå viktigt att tala om så ja va tvungen att skicka ett SMS när ja pratat klart me mormor.. Så ja gjorde de, gissa va han sa..??!
"Hanna ligger på sjukhuset!"
Så ja frågade varför hon låg där den här gången.. Vet ni varför..?
Jo, för att det var så bråkigt i hennes huvud så hon skar sig på armarna och på halsen plus att hon tog några tabletter.. Min spontana retion va; "Bråkigt i hennes huvud? Hör ni inte att hon att Psykiskt sjuk?"
Men utan förvåning så fick ja ingen respons på det..
Ja fattar inte vad det är som är så jävla svårt att inse, ja menar de e ju inte första gången hon skurit sig.. Ungen mår ju inte bra..

Och sen så pratade ja med mamma idag.. Och då frågade ja vad dom skulle göra åt det hela.. Men dom skulle bara skicka hem henne och så ska hon fortsätta på BUP.. Fel att lägga in henne.. Hon har ju gått på BUP branog länge nu och de verkar ju inte hjälpa, så varför inte ta itu med problmet direkt och lägga in henne så hon får nån hjälp..??!
Ja fattar inte hur man tänker där riktigt, men men..

Och ja känner mig så jävla elak för ja har så mycke som pågår i mitt liv att ja har ingen ork eller tid att lägga ner på det.. Så efter det här så är de ju bara att vara berädd på att få en utskällning för att ja inte ställde upp för henne när hon mådde dåligt..
Blir så jävla förbannad!!

Och om de inte vore nog me de så sipprar de fortfarande ur Likvor ur ryggmärgen sen dom stack mig för att kolla trycket.. Så just nu kan man säga att ja är ganska sängliggandes för tillfället då jag får fruktansvärt ont i huvudet av att vara uppe..
Men de ska väl läka ihop de me.. Ju mer ja ligger ner desto snabbare kommer de att läka ihop!

Ja, men ja åker iaf snart till Indien!! De ska bli sjukt kul =) 9 februari flyger vi från Arlanda!! Slipper all skit här hemma i 2,5 vecka =D Men kommer sakna alla andra..
Men men.. Kommer ju hem igen efter det..

Nu sa ja vila lite till ja^^

Puss å kraam

Söndag..

Ja, idag är jag otroligt trött.. Men man får väl skylla sig själv.. Kom till sängs förrän 4 imorse.. Men det var en otroligt rolig natt ^^
Om ja fick möjligheten att göra om den hade ja lätt gjort om den med några få förbättringar men det är inte många! Det var grymt roligt^^

Jag har iaf kommit hem till Svensta nu och ligger i sängen och segar.. Ska lägga mig något tidigare idag än jag gjort tidigare i veckan..
Mågonting jag inte fattar är att man kan åka från en av sina bästa vänner och må kalasbra och sen kommer man hem och mår skit.. Ja känner mig så grymt ensam och övergiven..
Och jag vet att man inte ska prata skit om sina föräldrar för dom gör ju allt för en och finns ju alltid där när man behöver dom.. Men vart har då mina föräldrar tagit vägen.. Allt har spårat ut totalt.. Jag orkar inte med dom nå mer.. Så fort jag mår bra och känner att jag har fått tillbaka förtroendet för dom så lyckas dom ALLTID att paja det och få mig att må så jävla dåligt..

Tänk va härligt det skulle vara om man fic välja sina föräldrar.. Men det får man ju inte..
Ibland önskar jag att dom hade lämnat bort mig till någon annan familj som brydde sig om mig och inte sårade mig hela tiden.. En elak tanke men vad fan ska ja ta mig till då? Ja har levt 18 år med dom och det ända jag får ut av dom är besvielse och en massa smärta för varje gång dom gör mig besviken..
Och inte går det att prata med dom heller.. Jag blir så förbannat jävla le på det..

Men men.. Åter till lite roligare saker..
Jag har vare hos Becca i helgen, och det har varit en helt underbar helg..
Tänk om alla kunde vara så..
Va iaf ute och träffade en kompis igår och så frös vi så vi fic låna en nyckel till tvättstugan där vi fortfarande kunde vara ensamma men inte behövde frysa eftersom det var apkallt i bilen.. Ja hade en mycket trevlig kväll/natt och kom hem till becca vid 4 igen..
Sen så pratade vi lite och efter en stund så somnade ja bort från allt.. Becca hade tydligen fortsatt att prata med mig och ställt en massa frågor men inte fått något svar, men tillslut så märkte hon att ja sov och då höll hon på att dö av skratt enligt henne!!

Ja, ja hoppas att det kommer fler såna här helger!!

Puss å kraam

Lördag!

Idag har dansklubben haft klubbmästerskap.. Jag skulle tillsammans med Becca och Åsa dela ut nya papper till dommarna, bara det att Åsa kunde lika gärna springa iväg som hon kunde hänga på.. Hon skulle gå ut sist eftersom hon hade dommaren som var närmast.. Men enligt dom som stod och tittade så missade hon ett ex antal gånger.. Fel att fokusera på uppgiften som man ska göra?

Men men.. Jag och Becca skötte det gallant i alla fall.. =)
Det var 4 st från sommardansskolan (som dansar i andra klubbar..), 2 st från Lycksele och 2 st från Luleå =) Det var mycket roligt att se dom igen!! Saknar typ alla från sommardansskolan! Men snart är det en ny =)

I helgen bor jag iaf hos Becca igen, tänkte bo hos min mamma men det gick ju inte.. För hon och hanna skulle båda ha besök och då va de fullt så hon såg helst att jag kunde bo hos Becca...
Men men.. Skit i henne.. De e hon som bestämmer om hon vill fortsätta ha kontakten med mig eller om hon ska fortsätta bete sig som skit och inte ha de..
Jag blir SÅÅ förbannad på henne!! Men men.. That's life!
Man kan ju lätt säga att ordspråket "Ur någonting ont kommer det alltid någonting gott" stämmer.. För nu vet jag till 100% att jag inte ska behandla mina barn så som mina föräldrar behandlat mig och mina äldre syskon..

Men skit samma.. Jag och Becca ska iaf bara ta det lugnt och softa.. Och imorgon så bär det av till Svensta igen och skola på måndag.. Eller kanske inte.. Har ju typ bara distansstudier i veckan så ja behöver inte va där om ja inte vill.. Men tror ja ska det ändå.. Får mer gjort där!!

Ta de lugnt..

Puss å kraam

YEES!!

Ja, nu har ja vare på tryckmätning och trycket är fortfarande lite för höjt men inte så farligt.. Så ja va grymt rädd för att jag skulle få ett nej till att åka till Indien! Så ja frågade läkarn när han kom om jag skulle få åka eller inte, och tro de eller ej men han sa ja!! Så den 9 februari åker jag till Indien =D

Det var en grym lättnad att få höra det =)

Så nu sitter jag på sjuhuset och väntar på att Rakel ska komma så jag får träffa henne innan jag ska återvända till Östersund!!

Puss å kraam

Umeå!

Ja, nu ligger man här igen.. Uppe i Umeå på sjukhuset.. Den här gången hade jag dock inte tänt ligga här lika länge som jag gjorde sist utan hade mer tänkt mig att bara stanna över natten^^
Jag ska alltså på tryckmätning imorgon kl 08.30 och kolla så att trycket ligger som det ska och att det inte är några problem med det nu när ja har varit hemma i ungefär en månad..
Och jag hoppas verkligen att det inte är någonting, att trycket ser bra ut så att jag får åka till Indien som är planerat.. Det skulle inte alls vara någon vidare början på det här året om jag skulle få ett nej nu.. De skulle bli en härlig nystart efter ett sunkit år..
Eftersom biljetterna är köpta och visum är ansökt så skulle de kännas som att ramla på mållinjen om jag inte fick åka.. Men jag håller iaf alla mina två tummar och hoppas att det är som det ska..
Det tycker jag eftersom jag inte har haft några problem alls under den tid jag har varit hemma och jag har kunnat dansa och hålla på som vanligt.. Men men thats life..

Va iaf ut igår för att träffa en kille på krogen.. Och först så tjatade han dit mig och sen så dissade han mig totalt.. Men det visade sig att han va gansa borta och kopplade inte att de va ja fast jag ställde mig framför han och sa hej och allt.. Men men, shit happens  every day..
Så när kl började närmna sig halv 1 så for jag hem då jag inte hade så kul där efter som jag fortfarande hade mitt alkoholförbud av läkarn sen jag for hem.. Så då for jag hem och som i drygt 6 timmar innan de va upp å käka frukost och åka till Sjuhuset för att liva på Ambuss..

När jag väl kom och skulle kliva på Ambuss och den inte kom så visade det sig att dom hade bytt pålastningsplats pga ombyggnation och att dom som bokat in mig inte hade talat om detta för mig utan sagt att det skulle vara på samma ställe som jag hoppade på sist.. Så när jag väl hoppade på bussen så sov jag tills de va dags för fika och sen kollade vi på Sällskapsresan 1 i bussen.. Och då kopplade jag vart jag har fått en av alla mina signaler på telefonen^^
Men resan gick bra och jag mådde lika bra när jag hoppade av som när jag hoppade på..

Så inatt ska jag sova på en ganska hårt sjukhussäng i en sovsal med 3 äldre kvinnor så vi får väl se hur många timmar jag får sova inatt =S

Hörs!
Puss å kraam

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0