NY BLOGG!!

Hello!!

Nu har Empa fått mig att byta till en annan blog som sägs vara bättre!! Så här har ni den!!

fridtjoff.wordpress.com

Hoppas ni kikar in den istället för den här.. För den här lär ju inte bli uppdaterad nå mer =P

Puss å kraam

SUCK!!!

Hejsan!
Känner att det var ett tag sen ja skrev nu så här får ni en massa på en gång..

Mitt liv har gått och fuckat upp sig.. Jag har gått ner mig i ett träsk och vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp!
Har pratat med mamma och pappa om det och jag vet inte vad jag ska tro, men dom säger att dom ska hjälpa mig, så får väl se hur länge dom håller det! Sist så höll det bara någon dag så förhoppningsvis så håller det längre nu! Men det återstår att se..

Jag har grymt mycke plugg att gör nu innan studenten.. Och det är bara 10 veckor kvar! =S
Så det känns som om man kommer komma till studenten i en gravkista eller liknande! Men förhoppningsvis så kommer jag överleva slutet av gymnasiet!

Sen sist jag skrev så har jag även hunnit blivit singel igen.. Kändes inte bra och då är det ingen idé att fortsätta anser jag! Så nu är det bara att köra på som vanligt igen...
För att se det ur ett positivt perspektiv så blev ja ju singel lagon till Studentkryssningen iaf =P Så nu kan ja gö va jag vill under detta äventyr! ;)

Har även bestämt att jag och ett gäng till ska åka ner fredag morgon istället för lördag morgon! Och då ska vi förfesta på fredagen och se till att vara tillräckligt nykter tills vi ska kliva på båten på lördag^^ Det kommer bli roligt!! Och ja ska klå Tessan och Haugen i tävlingen vi har också =P Jag kommer ha ont sen =S Men men.. JAG SKA VINNA!!!!

Igår så hade vi friluftsdag på skolan och jag var med på snölek.. Det var en rolig dag, jag klådde b la Tessan i snöbrottning och mitt lag vann i snöbränboll =P
Men sen när ja kom hem så hade jag en grym frossa och det har jag än idag! Så ja vet inte hur ja ska göra! Tror ja har åkt på feber, men hoppas på att de blir bra tills imorgon!!

Imorgon så ska ja till min gogumma Becca!! <3
Eller först så ska ja fika me pappa och hans nya.. Efter det så ska jag till Becca och vi ska fixa oss och åka på Dansgala på Folkets Hus i Östersund!! Det ska bli roligt, det är bra band som spelar också!! Sen på lördag blir det nog bara att sega och sen så ska vi ställa oss iordning igen för ännu en kväll på dansgolvet!! =)
En hel helg med dans!! Så UNDERBART!! Behöver det just nu!!
Sen på söndag så ska ja fortfarande vara med Becca! Slöa antar jag, kanske plugga lite om ja orkar! Och sen på måndag kl 14.00 ska ja tatuera mig!! Har längtat som fan på det! Och nu blir det äntligen av!! NICE!!! =D

Nä, nu ska ja ner och kolla om tvätten är klar så ja kan hänga den och sen kanske de blir en film innan ja ska sova!!

Puss å kraam <3

JAG VILL INTE MER!!!

Lovet och helgen var helt underbart, sen kom ja tillbaka till vardagen och då sket sig allt!! De e bara 87 dagar kvar till studenten och jag har plugg upp över huvudet plus en massa andra saker.. Ja kan ju inte låsa in mig direkt, fast de känns som de e de ända ja kan göra nu..

Just nu vill ja bara åka bort nån stans och ta de lugnt.. Så fort ja täner på allt ja MÅSTE göra så vill ja bara grina..
Allt känns helt hopplöst och som de känns nu så kommer ja ta studenten och va utbränd! Och det sägs att 2:an e tuffast! Bullshit!!! 3:an e fan värre än 2:an och så e de bara!! De e de ingen som kan säga någonting om!! Det är bara tt inse, när man går i skola så har man inget liv!! Man har plugg upp över huvudet och ingen ekonomi.. Så om man nu skulle ha tid över för att göra nå annat så har man inte råd!! Det SUGER!!!!

Men nu ska ja prova plugga lite mer så får ja kanske sova inatt också =(

Puss å kraam

Ett kanon lov!!

Detta lov kunde ja inte ha gjort bättre tror ja!! Har hunnit med otroligt mycket och det är bara roliga saker med!!
Jag började med att jag var med Becca på dans förra veckan, sen va ja kattvakt hela helgen och tog det piano och vilade upp mig från Indienresan!! Pratade dock en del i telefon och på MSN med b la Jonas!! Det var mycket trevligt och det kunde inte sluta bättre..

När helgen var slut och jag skulle åka hem till mormor blev det dock lite jobbigt! Jag beslutade mig för att lämna bort min katt för jag inte kan ta hand om henne just för tillfället och jag kommer inte kunna ta tillbaka henne sen för då kommer hon bara bli förvirrad om vem det är hon tillhör.. Så Nuttas mamma kanske skulle ta henne och om inte annat så skulle det lösa sig på något annat sätt.. Det är inte vem som helst som kommer få ta denna underbara katt.. Så efter det att jag grinat en skvätt så åkte jag till mamma och tog några mått till min bal och studentklänning som hon ska sy till mig.. Det är 2 stycken! Och sedan fortsatte vi till Mormor...
Hos mormor fick jag fika när jag kom fram och sen var jag riktigt trött så då gick jag och sov..

Sov otroligt länge denna måndag.. Men det var riktigt skönt.. Så jag var med mormor hela dagen och lärde henne hur hon skulle göra med sin nya mejl.. Det var riktigt roligt att göra det!! Hon är inte så teknisk av sig^^
På kvällen så pratade jag med Jonas i flera timmar.. Halv tre sa vi godnatt och jag fick då sova en liten stund då jag skulle upp 7 för att åka in till stan..

Inne i stan så mötte Empa upp mig och vi gick till läkarn som jag va tvungen att ändra tid hos och sen så åkte vi till Rickard för att ha ett KIS-möte.. Där fick vi jättegos tjockpannkaka och pratade lite eller en hel del om förberedelserna inför årets sommardansskola =) Det gick riktigt bra och vi kom fram till en hel det!!
Efter det så åkte jag och Empa till Långå då vi på onsdagen skulle åka till Idrefjäll och bada och bowla och på torsdagen till Lofsdalen och åka utför..

Det var grymt skönt att komma tillbaka till Långå!! Älskar att vara där.. Där behöver jag inte tänka på någonting som händer hemma utan bara är!! Det är otroligt härligt!! Dagarna som jag tillbringade med Empa, tessan och Henke var riktigt trevliga och vi hälsade på Empas mormor och morfar i Lofsdalen!! Dom är SÅÅ söta!!
När vi va och åkte utför så skrattade jag och Empa åt Tessan då hon påstod att hon va mycket bättre än hon va.. Hon såg ut som en blandning mellan Stig-Helmer Olsson och Bridget Jones när dom åker skidor!! Så jävla kung!! ^^

På fredagen så åkte jag hem och packade om för att sedan åka till Becca och kalasa på kvällen! Jag, Becca, Bettan, Tessan, Henke, Simon, Simon, Linus och PJ förfestade lite hemma och sen gick vi ut.. Eller Bettan började med oss och åkte sen för att förfesta med sina gamla klasskompisar!! Det tycker jag hon gjorde rätt i!!

Under förfesten så pratade jag med Jonas och frågade vad allt som vi skrev betydde och om det var någonting mellan oss!! Han sa då att han ville men visste ju inte om jag ville, och jag ville jag med så efter en stund så hade jag pojkvän!! Otroligt glad för det!!
Fredagen var otroligt lyckad!!

Igår var det meningen att jag skulle åka hem igen men stannade då kvar hos Becca en kväll till för att ytterligare en kväll kalasa!! Även denna kväll var lyckad och idag är jag bakis som fan!!
Det är mycket värre än jag var igår!! Men jag lär ju överleva detta med!!

Så idag så ska jag hem till lägenheten och får se om jag orkar städa lite!! Men i veckan MÅSTE jag städa!! För Jonas kanske kommer upp till mig nästa helg och då kan det ju inte se ut som det gör nu!! Men det löser sig ju alltid!! Jag måste ju öven plugga så får se vad jag hinner med och inte!!

Nu ska jag fortsätta dega och vara bakis!! Tror det snart blir lunch också!! Kanske Subway idag med!! Vem vet =P

Puss å kraam


Hemma igen!!

Ja, nu är ja hemma igen efter en otroligt rolig och lärorik resa i Indien! Ångrar absolut inte att jag åkte trotts all ångest innan!
Så när ja kom hem så blev de en snabb dusch och sen in till Stan för att fira 100-dagars! Det var en otroligt rolig kväll och ja fick träffa Henke, Tessan, Party och sist men inte minst BECCA!! <3
Det va en mycet rolig kväll trotts att ja blev as kalas och var nog egentligen för trött för det men det går ju inte att missa^^

Sen på torsdagen så gick ja på skolan och träffade lite mer folk och hämtade min Studentmössa!! Den va jättefin.. Nu saknas bara kläderna =)

På fredagen så skulle ja in till stan och vara kattvakt.. Så ja åkte till Torvalla och matade alla katter och fick träffa min älskling!! Och sen så åkte ja in till stan igen för att träffa Becca!! Vi gick en sväng på stan och sen gjorde vi oss iordning för dans!!
Det var en rolig kväll trotts att de inte va så många att dansa med och ja va as trött..

På lördagen så tog ja de bara lugnt.. Va hemma med katterna hela dagen..

På söndagen så segade ja ännu en dag i soffan! Sen kom Henrik och Nutta hem och vi diskuterade en del om hur ja skulle göra med Amelia då ja är uppbokad hela våren.. Det fanns två alternativ.. Ett va att ja skulle ha kvar henne och då va tvungen att avboka de mesta, de andra va att ja skulle lämna bort henne..
Efter en del överläggning i mitt huvud så insåg ja att det bara fanns ett rimligt beslut, och det va att lämna bort henne då ja kom fram till att ja varken har tid eller pengar till att ha henne just nu..
Så det blev ett jobbigt hej då när ja skulle åka.. För de va troligen sista gången ja skulle få se henne på ett bra tag.. Även fast Nuttas mamma kanske skulle ta henne så va de grymt jobbigt att lämna henne.. Så ja grät en skvätt och åkte till Becca en snabbis innan ja åkte hem till mormor..

Idag så sov ja ganska länge.. Riktigt länge om ja ska va helt ärlig.. Vaknade 13.10^^
Så ja klev upp och åt frukost och sen så satt ja mig vid datorn när mormor va ute och gick.. Och även idag så grät ja en skvätt över att ja har lämnat bort Amelia!
Men ja får tänka på att hon får de bättre nu..

Imorgon ska ja in till stan och ha KIS-möte till sommardansskolan! Sen åker ja till Empa i Långå!! Det ska bli kul att träffa han igen!! Va ett bra tag sen sist..

Nu ska ja göra nån nytta och hämta fodertyg till mina klänningar som mamma ska sy!!

Puss å kraam

RSS 2.0