Måndag..

Nu är de måndag igen och de betyder skola.. Segt som fan, men de är ju inte så länge kvar nu.. Snart åker ja till Indien och då är ja borta i 2,5 vecka och sen när ja kommer hem så är de lov direkt.. Så de ska väl gå..

Kolla i min kalender idag och våren är fullspäckad asså.. De är inte många helger som ja inte gör någonting på.. Men de e väl så när de snart e studenten..
Fast ja vet inte om de e så mycke student saker som är planerat men ändå.. De är ju en hel del danser inbokade redan nu som ja MÅSTE på.. Men även dom har väl risk att falla bort om de kommer nått viktigare ivägen..

Nu ska ja iaf sova så ja orkar upp imorgon.. De ska bli grymt kul.. Ja och Haugen ska fotografera till vårat arbete i Estetisk verksamhet imorgon.. Dvs sminka Haugen gammal^^ De ska bli grymt kul och sen så e de in till stan och ta ett nytt visumort då dom inte godkände mitt.. Och efter de blir de lite träning och sen hem och sova för att orka upp och göra reklam för organisationen som vi åker me till Indien..
Men de ska nog gå bra!!
God natt!

Puss å kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0