Jahaja..

Ja, i tisdags så va ja i stan.. Handlande mönstret till min balklänning! Den kommer bli grymt snygg.. Vill ha den nu!!
Men får väl vänta ett tag tills den är klar..
Efter de så gick ja till Becca eller ja va ju redan me henne men då gick vi hem till henne och fick jättegod middag av hennes söta mamma.. När vi hade ätit så for vi på träningen (efter att ja uträttat några ärenden), och när ja dansade så såg ja hur pappa kom in i lokalen.. Han visste ja skulle dit men han hade med sig en kvinna som ja aldrig sett förr.. Sen så började han peka på mig så hon skulle se vem ja va..
När ja hade dansat klar så gick ja för att dricka lite vatten och då kom dom fram.. Och gissa vem de va han hade med sig.. Jo, hans nya "tjej" eller va ja ska säga.. Utan förvarning dök hon bara upp.. De hade ju vare trevligt om ja åt minstånde hade fått veta att hon skulle med..

Så nu kan man ju säga att ja har 4 päron.. Och ja som hade problem nog att hantera dom 2 ja redan hade.. Men de skiter väl dom i.. Så länge dom är lycliga så!
Det var iaf en ganska kul träning fast chocken ja fick när hon kom..

Idag har ja vare på skolan iaf och vi hade insamling till organisationen som vi åker till Indien med.. Tror vi fick in ganska bra med pengar till dom om ja ska va ärlig.. Vissa saker som vi gjorde va ju en flopp men fiket gick riktigt bra, så de va nog där alla pengar kom in..
Och sen så insåg ja att ja inte hade några rena kläder och att ja inte skulle lyckas tvätta allt innan ja ska åka imorgon.. Så då fick ja låna tvättstugan av Tessan.. Så efter skolan så gic vi ett gäng på Hotellet och käkade, sen tvättade jag och Tessan och kollade på film! Det var en mycket trevlig kväll!

Fast ja fick veta idag att mina planer på att åka till Sundsvall för att hälsa på sprack.. Wilma har fått vattkoppor och eftersom jag har varit sjuk så pass mycket som ja har och har åkt på världens förkylning nu så vill dom inte riskera att ja blir sjuk.. Även fast ja redan har haft vattkoppor så kan man tydligen få bältros av de.. Om man är immun mot vattkoppor alltså..
Men de får bli en tur dit när jag kommit hem från Indien istället =)
Så imorgon ska ja åka till Lit och hälsa på där och sen så blir de dans på fredag.. De kommer bli kul.. Shake och Expanders som spelar tror ja.. Varför dom nu tagit in Expanders vet ja inte.. Men de kommer nog bli bra ändå =)

Så om 1,5 vecka så reser ja till Indien och kommer vara borta i 2,5 vecka.. De kommer bli grymt kul och ja hoppas verkligen att förkylningen har släppt tills dess..

Men nu ska ja sova så kanske den går över snabbare.. För man behöver ju sömn, mat och vatten när man är sjuk!

Puss å kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0