Hemma igen!!

Ja, nu är ja hemma igen efter en otroligt rolig och lärorik resa i Indien! Ångrar absolut inte att jag åkte trotts all ångest innan!
Så när ja kom hem så blev de en snabb dusch och sen in till Stan för att fira 100-dagars! Det var en otroligt rolig kväll och ja fick träffa Henke, Tessan, Party och sist men inte minst BECCA!! <3
Det va en mycet rolig kväll trotts att ja blev as kalas och var nog egentligen för trött för det men det går ju inte att missa^^

Sen på torsdagen så gick ja på skolan och träffade lite mer folk och hämtade min Studentmössa!! Den va jättefin.. Nu saknas bara kläderna =)

På fredagen så skulle ja in till stan och vara kattvakt.. Så ja åkte till Torvalla och matade alla katter och fick träffa min älskling!! Och sen så åkte ja in till stan igen för att träffa Becca!! Vi gick en sväng på stan och sen gjorde vi oss iordning för dans!!
Det var en rolig kväll trotts att de inte va så många att dansa med och ja va as trött..

På lördagen så tog ja de bara lugnt.. Va hemma med katterna hela dagen..

På söndagen så segade ja ännu en dag i soffan! Sen kom Henrik och Nutta hem och vi diskuterade en del om hur ja skulle göra med Amelia då ja är uppbokad hela våren.. Det fanns två alternativ.. Ett va att ja skulle ha kvar henne och då va tvungen att avboka de mesta, de andra va att ja skulle lämna bort henne..
Efter en del överläggning i mitt huvud så insåg ja att det bara fanns ett rimligt beslut, och det va att lämna bort henne då ja kom fram till att ja varken har tid eller pengar till att ha henne just nu..
Så det blev ett jobbigt hej då när ja skulle åka.. För de va troligen sista gången ja skulle få se henne på ett bra tag.. Även fast Nuttas mamma kanske skulle ta henne så va de grymt jobbigt att lämna henne.. Så ja grät en skvätt och åkte till Becca en snabbis innan ja åkte hem till mormor..

Idag så sov ja ganska länge.. Riktigt länge om ja ska va helt ärlig.. Vaknade 13.10^^
Så ja klev upp och åt frukost och sen så satt ja mig vid datorn när mormor va ute och gick.. Och även idag så grät ja en skvätt över att ja har lämnat bort Amelia!
Men ja får tänka på att hon får de bättre nu..

Imorgon ska ja in till stan och ha KIS-möte till sommardansskolan! Sen åker ja till Empa i Långå!! Det ska bli kul att träffa han igen!! Va ett bra tag sen sist..

Nu ska ja göra nån nytta och hämta fodertyg till mina klänningar som mamma ska sy!!

Puss å kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0