Torsdag..

Ja, idag har ja vare på skolan och haft Skol IF möte och sen den sista Indienträffen innan avresan.. De börjar kännas ganska rejält nu att de snart e dags att åka, har en klump i magen som inte vill försvinna.. Men det ska nog gå bra!
Mormor ringde idag och då blev ja lite ledsen över att ja inte kommer träffa henne nå mer innan ja åker! Och sen sa hon att du får ha de så bra på resan då för vi lär ju inte höras nå mer innan.. Men sen så bestämde vi oss för att vi skulle höras på söndag!
Så kl 20.00 på Söndag så går minibussarna från skolan ner till Arlanda där vi ska vänta i nån timme innan flyget går 06.35! Så från det att dom åker tillbaka med bussarna så kommer ja inte att vara kontaktbar på 2,5 vecka! Men sen så kommer ja hem och då e de 100-dagars! Så får väl se om ja e så pass pigg att ja orkar festa då eller om ja stannar hemma och sover.. Hoppas dock att ja orkar festa! =D
Men sen som lever den ser..

Imorgon är de fredag och de innebär att ja ska växla mina svenska pengar till Dollar som ja sen sa växla till Rupis när ja kommer ner till Indien! Och sen så bär de av till Östersund där ja ska hämta dom sista sakerna till resan och träffa mamma en sista gång innan ja åker om inte hon också kommer ner en sväng på Söndag innan ja åker..
Men den som ja inte kommer träffa nå mer innan resan efter imorgon e Becca ='(
Men vi ska ha så grymt kul imorgon så de e sjukt.. För när hon slutar så ska ja till henne och så ska vi fixa oss inför dansen och sen så ska vi på Blender på Folkets Hus! Sen ska ja sova hos Becca till Lördag..
Men då är det dags att säga Hej då och vi ses när ja kommer hem! Kommer bli grymt jobbigt och om de e nån ja kommer sakna extra mycke när ja e borta så e de henne! Hon e min allra bästa kompis, ja kommer sakna alla andra me.. Men de kommer nog va jobbigast att inte kunna prata me henne när ja vill.. Men de får ja överleva!

På Lördag ska ja träffa en kille.. Ska hem till han och bara ta de lugnt och mysa.. De ska bli kul!! Och efter det så blir de att sätta sig på bussen och åka hem till Svensta för att städa och packa de sista samt laga mat! För då ska vi va ett gäng här som ska käka Tacos och sen blir de väl lite partay! Ja ska iaf parta^^
Henke och Tessan hänger nog på dom me! Och dom andra tror ja inte bangar ur dom heller när de väl kommer till kritan! Så de ska bli kul..

Sen på Söndag så blir de att ta de lugnt och ta igen sig efter Lördagen och se till att ja verkligen har med mig allt.. Och sen så kommer iaf pappa och hans nya ner så vi ska gå ut och käka.. Sen så bär de av!
Är nervös som bara faan men men.. De kommer nog gå bra! De kommer ju lätt bli en upplevelse som ja sent kommer glömma.. De e ju inte varje dag man får ett sånt här erbjudande att åka till Indien eller något annat land för den delen och göra fältstudier till ett arbete i skolan! Så de ska bli sjukt Intressant!!

Men nu ska ja nog ta och sova så ja inte försover mig imorgon!!
God natt!!

Puss å kraam <33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0