NOOO!!!

Gårdagen va hur bra som helst! Fick träffa min älsklingsgumma och vi for på dans och allt va jätte bra.. Sen så blev hon arg för kläderna, men de va som inget.. De rann av ganska snabbt måste ja säga..
Sen så for vi på dans och då blev hon ledsen.. Och när hon e ledsen så blir ja ledsen av att se de.. Men vi pratade när vi kom hem och rätade ut en hel del..

Och sen idag så åt vi fruost och tog de lugnt.. Sen for ja och träffade världens goaste kille.. Han va hur go som helst! Men även om han va hur go som helst och allt va hur mycigt som helst så va ja tvungen att säga hej då till Becca.. Och den här gången va de extra jobbigt för ja visste att ja inte kommer få träffa henne på 2,5 vecka ='(
Så då bröt ja ihop och började grina.. Men ja samlade mig och for till den här killen.. Men efter nån timme va han tvungen att åka så då for ja ner på stan igen.. Så ja ringde till Becca och fick träffa henne en stund till..
Så ja följde me henne och co och fikade.. Sen så va de dags att hoppa på bussen hem.. Då va ja tvungen att säga hej då till Becca igen.. Denna gången klarade ja mig från tårar men de va grymt jobbigt!!

Men ja kom hem och Tessan hjälpte mig att städa innan de va dags att laga mat.. Då kom allt folk och vi käkade gott och drack lite..
Och nu har alla gått hem och ja har fått världens ångest över Indienresan!! Just nu vill ja inte åka.. De känns bara piss alltihop och tårarna bara rinner och ja vet inte va ja ska ta mig till...
Även om ja inte vill åka nu så måste ja.. Annars blir ja återbetalningsskyldig på 13.500 kr och de har ja ingen lust me..

Och ja vet inte va som e så grymt jobbigt heller.. Ja har sett fram emot den här resan jätte länge nu.. Men just nu vill ja inte..
Ja, e så grymt rädd att ja ska bli sjuk där nere, eller att nått annat ska hända så de e sjukt..
Allt känns bara piss nu och tårarna rinner som aldrig förr.. Ja är fruktansvärt rädd..
Men de lär väl gå bra hoppas ja =S

Nu ska ja sova lite!!

Puss å kraam

Kommentarer
Postat av: Becca

Kommer gå jättebra gumman, var inte rädd. <3

2009-02-08 @ 08:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0